Snipetorpmarken nr 30 - søndag 27.8.2017

Snipetorp og Omegn Vel vil arrangere Snipetorpmarken nr 30 på søndag 27.8.2017. I den forbindelse ønsker vi å invitere alle som driver med håndtverk / kunst / aktiviteter som utstiller på årets marken. Vi ønsker alle med egenproduserte varer av alle slag, lokalmat (ikke for konsum under marken) og brukt / antikt velkommen som utstiller.

Invitasjon med alle detaljer finner du her : Invitasjon Snipetorpmarken 2017

Ustillere som har vært med tidligere vil få invitasjon direkte via mail dersom de har opplyst om mailadresse eller via post.

Dersom du ønsker å være med som utstiller ønsker vi påmelding fortrinnsvis på mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Vi vil gjerne vite hva du ønsker å selge, hvilket mobilnummer du kan nås på samt om du trenger plass til telt, strøm og lignende.

Eventuelle spørsmål om Snipetorpmarken kan rettes til samme mailadresse eller du kan ringe Cato på 915 36 861

NB!! Vi forbeholder oss retten til å avvise påmeldingen til enhver utstiller som ikke passer inn på Snipetorpmarken.

Dugnadshjelp Snipetorpmarken

Snipetorpmarken er basert på dugnad og vi har ett korps på drøyt 50 mennesker som stiller opp for å hjelpe til med rigging på lørdag formiddag, under selve marken på søndag og nedrigging, rydding på søndag ettermiddag. Fram til nå har vi greid å arrangere på en god måte takket være medhjelpere som har vært villige til å jobbe litt mer enn planlagt. Med noen fler frivillige vil vi kunne gjennomføre arrangementet uten at noen trenger å ta doble vakter.

Dersom du kunne tenke deg å hjelpe til med ett eller annet på Snipetorpmarken, vaffelsteking, frakting av varer, servering i grill, kafè, pølsebod og eller rigging / nedrigging så ta kontakt via mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. og vi vil ta kontakt