Snipetorpmarken 2016 blir arrangert på tradisjonelt vis søndag 28. august.

Snipetorpmarken blir nok engang arrangert i de trange, idylliske gatene på Snipetorp med start på nedsiden av Snipetorpgt. 25 og oppover gaten til Bloms Minde / Øvregate.


I 2015 var det ikke mindre enn 120 utstillere som deltok med ett stort utvalg av <strong><em>egenproduserte</em></strong> varer som keramikk, glass, strikk og søm, bilder, pyntegjenstander mm. På vårt populære mattorg kan du kjøpe frukt,pølser, honning, godterier, ost, saft, suppe og andre godsaker. I tillegg har vi et eget bruktmarked med alt fra lopper til antikviteter og gjenbruks-ting.

Invitasjon til tidligere utstillere sendes ut i disse dager og det blir også annonsert etter utstillere i distriktets aviser. Dersom du skulle være interessert i å delta som utstiller finner du den informasjon du trenger opp i høyre hjørne.

I tillegg til de mange bodene med nytt og gammelt vil det bli mulighet til å kjøpe kaffe og vafler og hjemmelagde kaker i tillegg til pølser og brus for de som ønsker det samtidig som en lytter til musikk fra ett av flere orkestre.

Invitasjon - les mer her

Utstillerinformasjon - les mer her

Du kan også melde deg på ved å klikke på linken under og fylle ut din kontaktinformasjon i skjemaet.

Påmelding til Snipetorpmarken 2016 - Påmeldingsfrist er nå utlløpt - 

 

Pr 20.08 har vi 120 påmeldte utstillere. Av disse er det tjueseks som er med for første gang