Snipetorpmarken 2016 blir arrangert på tradisjonelt vis søndag 28. august.

Snipetorpmarken blir nok engang arrangert i de trange, idylliske gatene på Snipetorp med start på nedsiden av Snipetorpgt. 25 og oppover gaten til Bloms Minde / Øvregate.

I 2015 var det ikke mindre enn 120 utstillere som deltok med ett stort utvalg av egenproduserte varer som keramikk, glass, strikk og søm, bilder, pyntegjenstander mm. På vårt populære mattorg kan du kjøpe frukt,pølser, honning, godterier, ost, saft, suppe og andre godsaker. I tillegg har vi et eget bruktmarked med alt fra lopper til antikviteter og gjenbruks-ting.

Invitasjon til tidligere utstillere sendes ut i disse dager og det blir også annonsert etter utstillere i distriktets aviser. Dersom du skulle være interessert i å delta som utstiller finner du den informasjon du trenger opp i høyre hjørne.

I tillegg til de mange bodene med nytt og gammelt vil det bli mulighet til å kjøpe kaffe og vafler og hjemmelagde kaker i tillegg til pølser og brus for de som ønsker det samtidig som en lytter til musikk fra ett av flere orkestre.

Invitasjon - les mer her

Utstillerinformasjon - les mer her

Du kan også melde deg på ved å klikke på linken under og fylle ut din kontaktinformasjon i skjemaet.

Påmelding til Snipetorpmarken 2016