Søndag 30 august 2015 inviterer Snipetorp og Omegn Vel til sin tradisjonelle Snipetorpmarken for 28 åert på rad.
 
Snipetorpmarken vil som tidligere bli arrangert i de trange, idylliske gatene på Snipetorp med start på nedsiden av Snipetorpgt. 25 og oppover gaten til Bloms Minde / Øvregate.
Som tidligere år regner vi med at det blir drøyt 120 utstillere med ett utvalg av varer som spenner fra .strikk og søm til grønnsaker og pynteting. Det blir eget mattorg med pølser, frukt og saft samt bruktmarked med alt fra lopper til antikviteter og gjenbruks-ting.
 
Invitasjon til tidligere utstillere sendes ut i disse dager og det blir også annonsert etter utstillere i distriktets aviser. Dersom du skulle være interessert i å delta som utstiller finner du den informasjon du trenger i dokumentene opp til høyre.
 
I tillegg til de mange bodene med nytt og gammelt vil det bli mulighet til å kjøpe seg kaffe og vafler eller pølser og brus for de som ønsker det samtidig som en lytter til musikk fra ett av flere orkestre.
 
For barna blir det trylle-show med Mogeno inne i gården i Snipetorpgt. 25 (Ibsenhuset). Forestilling starter 13:00, 14:00 og 15:00
 

Pr. dato er det påmeldt 125 utstille, hvorav 28 er nye. Liste over alle utstillere finner du her

Kulturprogrammet er en nå klart og er en viktig del av Snipetorpmarken. Klikk for å se programmet.