bilde_1318155649.JPG

For 27. gangen blir Snipetorpmarken arrangert i Skiens eldste bydel; Snipetorp. Søndag 31. august 2014 samles nok engang utstillere, jøglere, beboere, lokalbefolkningen og tilreisende til en gammeldags marken med god stemning.

Arrangørene, Snipetorp og omegn velforening, legger tilrette for at nærmere 10.000 besøkende skal hygge seg på marken i det gamle og velbevarte området Snipetorp, midt i Skien sentrum.
Her byr man på gratis underholdning for hele familien, gode vaffler og kaffe på Madame Rundholmens café, grillmat på Bergristen, pølser på Bloms Minde med mer..

I år deltar nærmere 130 spennende utstillere som tilbyr egenproduserte varer som klær, smykker, keramikk, glasskunst, malerier, kniver, dukkeklær, duker, tepper, pyntegjenstander og mye mye mer. Noe av det aller mest populære tilbudet er varene på Mattorget. Her kan du få kjøpt lokalprodusert brød, frukt, honning, syltetøy, poteter, krydder, sjokolade med mer ...
Og er du på jakt etter de riktig gode fyndene som er brukttorget stedet for deg. Her står kremmernde tett i tett med spennende boder med alt "mellom himmel og jord".

Den populære boken til Thor Øistein Eriksen "Skiensfolk i trehus og på brustein" ble utsolgt sist år, men er nå kommet i nytt opplag. Og dersom du er interessert i enda mer lokalhistorie kan vi anbefale en helt ny bok "Duestien – handel og vandel i nordre bydel" som er å få kjøpt på marken hos Thure Trykk.

 

 

 I år er deltar det nærmere 130 utstillere og er du interessert i å delta neste år du klikke  på "For utstillere" og utstillerinfo Snipetorpmarken 2014 for å vite mer. Invitasjon laster du ner her.

Tildeling av standplass og informajon om marken får alle utstillerne tilsendt på e-post i løpet av kommende uke. Utstillerinformajon finner du her.